Mô tả
Dragon Fruit
Specification:

 

– Color: White flesh or red flesh
– Size: Big Size: 16 – 22 pcs/ 10kg
          Small Size: 22 – 26 pcs/ 10kg
– packing: 10kg/carton or buyer’s requirement
– Origin: Vietnam
 
Nutritional value:
Dragon fruit is rich in carbohydrates, protein, calcium, iron and phosphorus. It also provides large amounts of niacin (vitamin B3) and ascorbic acid (vitamin C). The fruit is rich in water and fiber, and contains significant quantities of phytoalbumin antioxidants, which prevent formation of cancer-causing free radicals. In countries where rice is a staple, diabetics use the fruit as a food substitute for a source of dietary fiber. It is also known to control blood glucose levels. Dragon fruit and recipe are abundant because they are delicious and versatile.
 
Introduce:  
Dragon fruit is an exotic tropical treat for those that are lucky enough to taste them. Dragon fruit cultivation comes from cactus plants grown in humid and tropical conditions such as Vietnam where they are called “Thanh long-Green dragon”. This makes dragon fruit easier to find and very popular in Asian food markets. There are some varieties of dragon fruit available; red dragon fruit are the most common, but pink and yellow dragon fruits are known for an extra sweet and unique flavor. With the color of flesh there are two varieties of white and red. With bright pink on the outside and “scales” covering it, the dragon fruit really does resembles a dragon. It has a pale interior studded with tiny, edible seeds and a sweet-tart flavor.
 
 
Thanh Long
Thông số kĩ thuật:
– Màu sắc: Ruột trắng hoặc ruột đỏ
– Kích cỡ: Cỡ lớn: 16 -22 trái/10kg
Cỡ nhỏ: 22 – 26 trái/kg
– Đóng gói: 10kg/carton hoặc theo yêu cầu của người mua
– Xuất xứ: Việt nam
 
Giá trị dinh dưỡng:
 Quả thanh long giàu chất Carbohydrates, protein, canxi, sắt và phốt pho. Quả thanh long còn cung cấp một số lượng lớn các Vitamin B3,C, giàu nước, chất xơ và chứa một lượng lớn chất chống oxi hóa phytoalbumin- ngăn chặn việc hành thành các tế bào ung thư. Ở các nước sử dụng gạo nhiều, các bệnh nhân tiểu đường sẽ ăn trái cây để bù đắp lại chất xơ. Được biết đến là loại quả có thể kiểm soát được lượng đường trong máu, Thanh long là loại trái cây ngon, phong phú chất dinh dưỡng.

 

 
 Giới thiệu:
Thanh long là loại trái cây nhiệt đới và ai may mắn lắm mới có thể được thưởng thức chúng. Quả Thanh Long xuất phát từ cây xương rồng trồng trong điều kiện ẩm ướt và nhiệt đới như Việt Nam, nơi người ta gọi là được gọi là “Thanh Long – tức Rồng Xanh”. Điều này làm cho thanh long dễ dàng được tìm thấy và rất phổ biến tại các thị trường châu Á. Có nhiều loại trái Thanh long, trong đó Thanh long đỏ là phổ biến nhất, nhưng màu hồng và vàng được biết đến với hương vị ngọt ngào và độc đáo. Màu sắc của ruột Thanh long có hai loại: trắng và đỏ được phủ lên bởi lớp vỏ màu hồng, làm cho người ta liên tưởng đến một con rồng. Quả Thanh long có nhiều hạt nhỏ có thể ăn được và vị ngọt-chua
shutterstock_531666592
shutterstock_385050388
shutterstock_370503359
shutterstock_355370489
shutterstock_332793713
shutterstock_313044257
shutterstock_159253775
shutterstock_150362339
shutterstock_108473543
shutterstock_61123630
DSC_6701
DSC_6708
DSC_6718
DSC_6729
DSC_6730
DSC_8759
DSC_8752
DSC_8743
DSC_8738
DSC_8734
DSC_8730
Thanh Long
Thanh Long
Thanh Long
Thanh Long
Thanh Long
Thanh Long
DSC_5708 copy
Thanh Long
DSC_0628
Thanh Long